Der Compagnieshaven

Foto album

compagnies 01 033

Jubileumweekend: Vrijdag 24 mei 2019

We startte dit knallende jubileumweekend met een openingswoord van Aonne Olij, voorzitter Stichting Jachthaven Enkhuizen. Opgevolgd door een interessante discussies met als onderwerpen: Is Watersport duur(zaam)?, duurzaamheid en ‘hospitality’ in de watersport van de toekomst o.l.v. journalist én zeiler Frits Wester. Afgesloten met een gezellige borrel.

Klik op de foto om het gehele album te zien van deze dag.

IMG_6140

Jubileumweekend: Zaterdag 25 mei 2019

De tweede dag van het jubileumweekend werd enthousiast onthaald met een gezamenlijk ontbijt in de feesttent. Opgevolgd door een spannende puzzeltocht en de officiële Palaver Compagniescup. 's Middags werd er gezeild, gewandeld en was er van alles te doen voor de jeugd. We eindigden de dag met een barbecue en een swingend Band&Bal&Bier (en fris... maar dat rijmt niet).

Klik op de foto om het gehele album te zien van deze dag.

compagnies 02 145

Jubileumweekend: Zondag 26 mei 2019

Op de zondag begon de dag met diverse demonstraties van het KNRM, Sailwise, EWVA en een bezichtiging bij Ya. Ook waren er de gehele dag demonstraties van Joosten Watersport, Jachtservice Enkhuizen en The Harbour Market, onze partners op het haventerrein. De dag, en tevens het weekend, werd afgesloten met een feestelijke borrel.

Klik op de foto om het gehele album te zien van deze dag.