Bedrijven en verenigingen

Joosten Watersport

Joosten Watersport de specialist in watersportartikelen.

Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen. Wij zijn met onze watersportwinkel gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer.

ga naar de website

Brovo / Jachtservice

Metaal: Las en constructie werk voor bedrijven en particulieren. Techniek: Levering en inbouw van schroefassystemen, hydraulische systemen en overige technische installaties.

Wij leveren vakwerk op het gebied van motoren, metaal en techniek.

ga naar de website

Café-restaurant De Mastenbar

Café-restaurant De Mastenbar bevindt zich op het haventerrein. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het schitterende terras, kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer. De Mastenbar staat bekend om zijn heerlijke vis- & vleesgerechten.

ga naar de website

The Harbour Market - your daily fresh shop

The Harbour Market biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw verblijf in de prachtige Compagnieshaven van Enkhuizen en natuurlijk van uw welverdiende vrije dagen/vakantie!

ga naar de website

Zeilmakerij

De zeilmakerij op de Compagnieshaven wordt al enige jaren met veel enthousiasme gerund door André Kraakman en Feitze Visser. Zij zijn zelf gepassioneerde toer- en wedstrijdzeilers en kennen de praktijk goed.

Interesse in hun zeilen en/of canvaswerk? Loop gerust bij de zeilmakerij binnen, zij staan u graag te woord.

ga naar de website

Windkracht 5

Zeilbotenverhuur WINDKRACHT 5 verhuurt de nieuwste modellen Bavaria zeiljachten vanuit de Compagnieshaven.

Wilt u een Bavaria zeiljacht huren vanuit het IJsselmeer bewonder dan onze prachtige vloot met luxe uitgeruste en perfect onderhouden jonge Bavaria zeiljachten: 32, 33, 34, 35, 36, 37 (4x), 40 en 41 ft.

ga naar de website