Tankstation

Stacks Image 15
Stacks Image 21
Stacks Image 17
 
De Compagnieshaven Enkhuizen is aan de IJsselmeerkust in de provincie Noord-Holland een van de weinige locaties waar de recreatievaart brandstof kan tanken. Het is een ongemak voor de haven dat slechts zes maanden van het jaar gebruik wordt gemaakt van het tankstation. De kosten van onderhoud, inspectie en milieu-eisen drukken relatief zwaar op de brandstofprijs in vergelijking met een ‘snelwegstation’. Ondanks dit alles hanteert de Compagnieshaven een concurrerende prijsstelling. De overal gebruikelijke havenopslag is verdwenen en we volgen de landelijke adviesprijs. Dit leidt tot het tanken van meer liters en betekent meer verdeling van kosten.
 

We hebben een leverancier die niet alleen meegaat in de prijs maar ook onze filosofie volgt. Ze volgt ons mede in het idee dat de watersport kampt met aan de watersport gerelateerde brandstofproblemen. Benzine en diesel zijn bij ons voorzien van extra additieven, speciaal voor de watersport. Deze additieven verbeteren de brandstofkwaliteit waardoor vele voordelen ontstaan, zoals:
 

• Bescherming van belangrijke motoronderdelen in het brandstofcircuit tegen beschadiging door corrosie.
 
• Voorkomen van bacteriegroei in de brandstoftank, die normaliter ontstaat door de wettelijk verplichte toegevoegde biodiesel in combinatie met condenswater. Verstopping van het brandstoffilter is een typisch watersportprobleem.
 

• Voorkomen veroudering van de brandstof.
 

• Een betere werking van de motor door wrijvingverlagende additieven die op langere termijn, dankzij de reinigende werking, de motor schoonhouden.
 

• Een vermindering van CO2-uitstoot door een lager brandstofverbruik. Dus beter voor het milieu en voor uw portemonnee.
 

• Dieselmotoren worden stiller dankzij een hoger centaangetal.
 

• Comfortabeler tanken door verminderde schuimvorming. Denk hierbij aan de hinderlijke terugslag van het tankpistool als de tank bijna vol is.
 

• U hoeft zelf geen prijsverhogende additieven meer aan te schaffen.
 

Wij hebben onze tankinhoud op condenswater laten testen en die is nul komma nul gebleken. Met de hoge omzetsnelheid in de haven heeft u absoluut de beste brandstofkwaliteit van het IJsselmeer binnen handbereik en dat voor een concurrerende prijs.
 

Openingstijden zijn gelijkgesteld aan de openingstijden van het havenkantoor, indien u twijfelt of u nog kunt tanken neemt u dan even contact met ons op: 0228-313353