Compagnieshaven Enkhuizen

+31(0)228-313353

WatersportwinkelRestaurantSupermarktZeilmakerijJachtserviceJachtverhuurtab 7tab 8tab 9tab 10tab 11tab 12tab 13tab 14tab 15tab 16tab 17tab 18tab 19tab 20
Naast alle aan watersport gerelateerde artikelen en kleding kunt u bij Joosten watersport terecht voor antifouling (smeren en verwijderen), polijsten, polyester reparaties, osmose (preventie en behandeling) etc.
 

Ook worden alle soorten gasslangen geperst, zijn de materialen er voor te krijgen en kunnen er officiele keuringen worden verzorgd. Naast Remco zijn er nog andere medewerkers werkzaam: Rita, Jork en Lizanne.
 

Samen helpen zij u en geven u de juiste adviezen, maar vertellen u ook als u iets “niet” moet doen!
Stacks Image 568
Stacks Image 573
Stacks Image 575
Stacks Image 581
Het café-restaurant ligt aan de Compagnieshaven, de gezelligste passantenhaven van het land. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het (gedeeltelijk overdekte)schitterende terras, kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer: het Krabbersgat. De Mastenbar staat tot ver in de omgeving bekend om zijn verrukkelijke vis- & vleesgerechten.

De uitstekende bereikbaarheid, de gezellige ambiance en de persoonlijke service maken de Mastenbar een perfecte locatie. Ze beschikt over een serre, welke afsluitbaar is. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen, besloten etentjes en à la carte diners of voor groepen tot 35 personen. Daarnaast beschikt ze sinds kort over een zaal voor gezelschappen tot 65 personen, ideaal voor grote familiebijeenkomsten, buffetten en walking dinners.
Stacks Image 566
Stacks Image 617
Stacks Image 619
Stacks Image 587
THE HARBOUR MARKET – YOUR DAILY FRESH SHOP
 
The Harbour Market biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw verblijf in de prachtige Compagnieshaven van Enkhuizen en natuurlijk van uw welverdiende vrije dagen/vakantie!
 
In de supermarkt vindt u o.a. kruidenierswaren, groenten en fruit, vlees, vleeswaren, kaas en natuurlijk niet te vergeten het uitgebreide wijnassortiment met de “wijn van de maand aanbiedingen”, tapas, Franse kaas en nog veel meer delicatessen.
Stacks Image 564
De zeilmakerij op de Compagniehaven wordt al enige jaren met veel enthousiasme gerund door André Kraakman en Feitze Visser. Zij zijn zelf gepassioneerde toer- en wedstrijdzeilers en kennen de praktijk goed. Voor hen de mooiste inspiratiebron en de uitgelezen manier om nieuw ontwikkelde producten op het gebied van zeilen en canvas uit te testen.
Recent hebben zij bijvoorbeeld op enkele punten hun maindropsysteem en de rolfokhoezen verbeterd. Momenteel zijn zij bezig met de ontwikkeling van een goed ventilerende wintertent. De eerste bevindingen zijn veelbelovend, uitgangspunt is hierbij altijd kwaliteitverbetering en gebruikersgemak.
Bij veel mensen bestaat het idee, zeker na hun aansluiting bij de UK-groep, dat al de zeilen in het buitenland worden geproduceerd. Niets is minder waar! 5 Jaar geleden is in Makkum de nieuwe hoofdvestiging van UK de Vries Sails gebouwd. Deze is volledig ingericht voor hun eigen efficiënte en moderne productie van jachtzeilen.
Interesse in hun zeilen en/of canvaswerk? Loop gerust bij de zeilmakerij binnen, zij staan u graag te woord. Persoonlijke aandacht, goed advies, correcte afhandeling en goede service staan hoog in hun vaandel.
 
Zij zien u graag in onze zeilmakerij op de Compagniehaven 9.
Telefonisch zijn zij dagelijks te bereiken op:
Telefoon: 0228-321485
Stacks Image 562
Stacks Image 615
Stacks Image 613
Stacks Image 601
Jacht Service Enkhuizen vindt u in het hoofdgebouw van de Compagnieshaven Enkhuizen, onder het kantoor van de havenmeester. Bram Kleton en Gunnar Vroom nemen u graag alle problemen uit handen zodat u optimaal en zorgeloos van uw boot kunt genieten. Bij deze all-round nautische professionals kunt u uitstekend terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw motor-, zeiljacht of sloep.
 
Zij doen dus eigenlijk alles!! Ze bieden een goede service en denken graag met u mee voor een oplossing op maat. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar op 0228-323 655
 
U kunt bij hen met uw motor- en zeiljacht terecht voor:

◦ servicebeurt aan uw motor
◦ motor revisie
◦ winterklaar maken
◦ onderhoud, inbouw en vervanging van de motor
◦ advies
◦ tuigage
◦ aanleg technische installaties
◦ storingen
◦ etc
Stacks Image 560
Stacks Image 611
Stacks Image 609
Stacks Image 607
 
Zeiljachtverhuur WINDKRACHT 5 verhuurt de nieuwste modellen Bavaria zeiljachten van 32 t/m 41 ft.

Schone, goed onderhouden, luxe uitgeruste zeiljachten, 100% service en uitgebreide instructie.
De zeiljachten zijn uitgerust met kaartenplotter, stuurautomaat, marifoon, ondiepe kiel, boeg-, klapschroef, rolzeilen of Lazyjacks, douche (binnen en buiten), koelbox, oven en Webasto verwarming.

Een zeiltrip naar Medemblik, Hoorn, Amsterdam, Friesland of de Waddeneilanden?
Voor een dag of (mid)week(end) een groot of kleiner zeiljacht huren?
 

Onze zeilschepen:
A01   Bavaria 41 Grutte Pier
A05   Bavaria 33 Anouchka
A06   Bavaria 34 The Great Escape
A07   Bavaria 36 Yvette
A08   Bavaria 37 Ayubowan
A09   Bavaria 37 Timeless
A10   Bavaria 37 Princess
B03   Bavaria 32 Parel
L08   Bavaria 35 Time Out
KopH Bavaria 40 Ouwe Reus
Stacks Image 628
Stacks Image 630